Tanktransport – Maximale zekerheid, 100% voedselveiligheid

U wilt uw producten veilig van A naar B brengen, met de zekerheid dat dit goed en efficiënt gebeurd. En dan gaat het niet alleen om de tankwagen waarin uw goederen veilig en hygiënisch vervoerd worden, maar ook om de chauffeur die weet wat hij doet. Lootsma Tanktransport is specialist in tankvervoer van vloeibare levensmiddelen. Ons wagenpark bestaat uit 25 trekkers (Euro 6) en 40 tankopleggers met diverse compartimenteringen.

Goed onderhoud zorgt voor constante kwaliteit

Een constante kwaliteit is waar we ons hard voor maken. Ons wagenpark wordt continu in perfecte staat gehouden. Hoe we dat doen? Trekkers worden na zes jaar of 900.000 km van de hand gedaan. We werken volgens de richtlijnen van ISO 22000, GMP en HACCP. Daarmee garanderen we 100% voedselveiligheid. En met de inzet van moderne technologieën zoals track & trace, boardcomputers, TMS en KPI-rapportages garanderen we ook maximale zekerheid.

Kwaliteitsborging  en certificering

Omdat het kwaliteit is wat ons vervoert, voeren we een strikt beleid in het werven van personeel en chauffeurs. Bij ons werken alleen Nederlandssprekende chauffeurs. Vanzelfsprekend zijn alle chauffeurs in het bezit van code 95 en bekend met de werkwijze ISO 22000, GMP, HACCP. En iedereen die bij ons werkt doet z’n werk ook gewoon met plezier. En dát merkt u.

“Iedereen die bij ons werkt doet z’n werk ook gewoon met plezier. En dát merkt u.”