Logistiek is een combinatie van mens en techniek

Ook al rijden we niet met uw naam, we rijden wel in uw naam en deze verantwoordelijkheid kunnen én willen we graag dragen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en we werken daarom ook volgens de richtlijnen van ISO 22000, GMP en HACCP. We zijn een (h)echt familiebedrijf, met jarenlange ervaring.

Transport is altijd innoveren

Om te kunnen doen wat we beloven investeren we continu in nieuw materiaal, goed personeel, moderne float, certificeringen en meer. En met de inzet van moderne technologieën zoals track & trace, boardcomputer, TMX en KPI-rapportages, garanderen we ook maximale zekerheid!

Een sterk team van professionals

U wilt dat uw producten in goede handen zijn en de zekerheid hebben dat ze efficiënt van A naar B komen. Dat is vanzelfsprekend. Omdat het kwaliteit is wat ons vervoert, voeren we een strikt beleid in het werven van personeel en chauffeurs. Bij ons werken alleen Nederlands sprekende chauffeurs en alle chauffeurs zijn in het bezit van code 95 en bekend met de werkwijze ISO 22000, GMP, HACCP. En niet onbelangrijk: iedereen die bij ons werkt doet z’n werk met plezier! En dat merkt u.

De kracht van partners en samenwerken

We verbinden ons graag met partijen die hetzelfde idee hebben, dezelfde kwaliteit leveren én ook vinden dat transport uitstekend moet zijn. Daarom werken we sinds eind 2017 samen met Burgler Transport BV uit Noordhorn, Groningen. Een familiebedrijf dat eveneens gespecialiseerd is in het vervoer van vloeibare levensmiddelen. We bundelen daarom onze krachten om samen de gewenste transportcapaciteit en dienstverlening te bieden aan onze klanten.

“We bundelen onze krachten om samen de gewenste transportcapaciteit en dienstverlening te bieden aan onze klanten.”