Tankcleaning

U wilt de zekerheid dat uw tank schoon is. Dat producten veilig en hygiënisch vervoerd worden, volgens de laatste wet- en regelgevingen. Daarom zijn we aangesloten bij ATCN en werken we met de beste apparatuur én mensen. Naast tankcleaning kunt u bij ons ook terecht voor de reiniging van silowagens (inclusief drogen), het opstomen van tankcontainers en het reinigen van IBC’s en RVS-vaten voor toepassing in de voedingsmiddelenindustrie.

Professioneel schoon

A. Lootsma Tanktransport & Tankcleaning BV is aangesloten bij ATCN. We werken met de beste apparatuur en mensen. Als vervoerder van vloeibare voedingsmiddelen kennen we alle ‘ins en outs’ van voedselveiligheidsprocedures. We werken volgens de richtlijnen van ISO 22000, Haccp en ISO 9001:2015. Tevens mogen wij kosher cleanen. Het is een 24 uursservice die ook beschikbaar is voor derden. Tijdens de reiniging kan de chauffeur gebruik maken van faciliteiten, zoals: douche, toilet en kantine. Schakel ons gerust ook in voor de reiniging van: silowagens (inclusief drogen), opstomen van tankcontainers (los smelten van vet) en het reinigen van IBC’s en rvs-vaten voor toepassing in de voedingsmiddelenindustrie.

Onze meerwaarde

Onze cleaning wordt elke jaar gecontroleerd en gecertificeerd. Hierdoor voldoen wij aan de alle kwaliteitsnormen. In het ISO systeem is het HACCP geïntegreerd.

Met een A. Lootsma Tanktransport & Tankcleaning BV certificaat wordt u door deze verladers/opdrachtgevers geaccepteerd.

Door aangesloten te zijn bij ATCN/EFTCO mogen wij het ECD (Europese Cleaning Document) uitgeven.

Omdat we werken met de modernste apparatuur  kunnen alle cleaningen worden gelogd (temperatuur, zeep, druk, tijdsduur, cleaning programma). Onze medewerkers zijn ervan en zorgen voor correcte uitvoering van de interne cleaning.

Wij hanteren ruimte openingstijden. Openingstijden cleaning: maandag t/m vrijdag van 6.00 – 19.00 uur. Zaterdag van 7.00 – 12.00 uur. Buiten deze tijden kunt u uw tank laten cleanen op afspraak.

Alle food en feed gerelateerde tankopleggers/wagens/containers kunnen bij ons worden gereinigd.

Drogen en opstomen van de tankopleggers, silowagens, tankcontainers en IBS’s is bij ons mogelijk.

Op onze tankcleaning is ook een CIP systeem aanwezig

“Als vervoerder van vloeibare levensmiddelen kennen we alle ‘ins en outs’ van voedselveiligheidsprocedures.”