Tankcleaning

Schoon van buiten? Dat zit van binnen. We bedoelen: het is een kwestie van mentaliteit. Omdat het kwaliteit is wat ons vervoert.

Tankopleggers worden professioneel gereinigd in ons eigen tankcleaning bedrijf. Hier werken we volgens de richtlijnen van ISO 22000, GMP en HACCP. De tankcleaning is geaudit door Cargill, Wilmar, ADM en Loders Croklaan en zijn door deze bedrijven goedgekeurd als cleaning. In de tijd dat de tanken vakkundig gereinigd worden, kan de chauffeur gebruik maken van de aanwezige faciliteiten, zoals: douche, toilet en kantine.

 

Hichtumerweg 11, Bolsward

Lootsma Tankcleaning is aangesloten bij ATCN. We werken met de modernste apparatuur en ervaren personeel. Als vervoerder van vloeibare voedingsmiddelen zijn we bekend met voedselveiligheidsprocedures. Naast het reinigen van tankopleggers kunt u ons ook inschakelen voor reiniging van: silowagens (inclusief drogen), opstomen van tankcontainers (los smelten van vet) en het reinigen van IBC’s. Lootsma Tankcleaning is 24/7 bereikbaar en kent korte wachttijden.

Contact

Bel met Lootsma
+31 (0)515 57 46 15

of mail naar a.lootsma@lootsma.com

Direct contact
A. Lootsma Tanktransport BV Hichtumerweg 15 8901 PG Bolsward Nederland +31 (0)515 57 46 15a.lootsma@lootsma.com